Azt hiszem, senkinek nem mondok újdonságot azzal, hogy a Republic nem a kedvencem, soha nem is volt, és gyaníthatóan nem is lesz. Szeretem pár számukat, és a fehérvári jégkoronggal is össze nőtt már a Repül a bálna c. sláger. De nem kedvencem.


Cipő elhunyt. Eltávozott közülünk. Mondhatnám úgy is, hogy teljesült az akarata, vagy inkább azt, hogy Ő döntött így. Hiszen, akik ismerik a történetét, tudják, hogy régebben nem egyezett bele a szívtranszplantációba. Inkább a saját szívével élt, és halt meg.
Nem meglepő módon a Facebook-on megjelent a vég nélküli gyász. Én is leróttam tiszteletemet egy poszt erejéig, hiszen megérdemli. De azért mégis megkérdezném: Cipő vajon megérdemli azt, hogy szomorúak legyünk miatta? Nagy veszteség, nyilvánvalóan. De hajtsuk búnak a fejünket, és szomorkodjunk azért, mert elhagyott minket...
vagy legyünk boldogok és örüljünk azért, mert egy ilyen ember köztünk élt? Tegyétek fel magatoknak a kérdést!
Én személy szerint hálás vagyok mindazért, amit tőle kaptam. Vidám pillanatok, szép emlékek. Úgy gondolom, megérdemli azt, hogy méltósággal fogadjuk a halálát, és hogy úgy emlékezzünk rá, ahogy ereje teljében kiáll a színpadra, és azt mondja: 
"Indul a mandula!"

"Magyarországon folytatná pályafutását Douchev-Janics Natasa kajakos olimpiai bajnok - közölte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség hétfőn az MTI-vel."
Nem is tudom, hogy erre mit mondjak.
Adott egy világklasszis sportoló. Magyar vér, vajdasági (jugoszláviai, ma már szerbiai) születés, bolgár férj, Magyar színekben szerzett Olimpiai és világbajnoki érmek.
jugoszlávként kezdte a pályafutását, majd a Szeged színeiben kezdett versenyezni, majd a Szerb szövetség engedélyével Magyar színekben indulhatott világversenyeken. 2004-ben letette az állampolgári esküt, majd két olimpiai aranyérmet nyert. *ugrás*
A legutóbbi olimpia után bejelentette, hogy szerb színekben szeretné folytatni. Innen, azt hiszem, mindenki ismeri a sztorit.
Most pedig levelet ír a szövetségnek, hogy ő mégis szeretne Magyarországon, hiszen Szerbiában nincsenek meg azok a feltételek, amelyek közt Ő szeretne versenyezni.
Vajon ezt nem tudta már Szeptemberben? A véleményemet nem fejteném ki. Még a végén bíróság elé állítanának.

Van egy... igen erőteljes problémám.
A legutóbbi bejegyzésemet sokan befejezetlennek véltétek, és kérdezték páran, hogy "mi az, amit szeretnél?"
Elkezdtem beszélni róla, árnyaltan, elkerülve a válaszadást. Jöttek a szövegek, hogy "magányos vagy", meg "társra vágysz" és "tudom, hogy szinglinek lenni rossz".
Na hát nem! Kanos vagyok, bzmg! Ez a problémám!
Persze, nem egészen. Van egy kiszemeltem plátói szerelmem lehetőségem, csak az a probléma vele, hogy egyszer már visszautasított, és én szeretem felégetni magam után a hidat. Vagyis... nem! Legalábbis ezt gondolom. Persze, a "FRIENDZONE" lehetősége még mindig él, de hát az annyira kell, mint ablakos tótnak a hanyattesés.
Szóval csak a szokásos.

Gergő szokott bemelegítést tartani a próbákon (bár legutóbb egy kicsit meg lett sértve), és tök jó zenéket hoz hozzá. Az egyik ilyen volt a Kerekes Band, aminek olyan király rockzenéje van, hogy... szóval huh.
A másik Hercegh Flóra és a Veszelka Kommandó, ami népdalokat, népi dallamokat rockzenei alapra épít, és... szóval király.
Érkezett hozzánk vendégoktató, heti egyszer fog nekünk kalotaszegi román anyagot tanítani, ami egy nagyon szép tánc, és nagyon nehéz és nagyon szokatlan.
De küzdünk vele.

legutóbbi eredmény:
Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers
2:3
Let's Go, Flyers!

A bejegyzés trackback címe:

https://flyers.blog.hu/api/trackback/id/tr375128564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása