Kabos. 2014.06.01. 18:07

Nem érti senki

"Gratulálok! Egészséges gyermeke született. A jó hír, hogy Balázsnak hívják, a rossz pedig az, hogy egy KEFÍR!"

Két hét után ugyanaz a semmi van, mint eddig, pár különbséggel. Ezekből néhány...
Volt ez a Magyar est, ahol volt pálinka (baromi finom, bár lehet, hogy csak rég ittam rendes Magyar árut), volt gulyás, kifejezetten finom volt, meg volt lángos, ami az elfogyasztott pálinka mennyiség függvényében lett egyre finomabb. Jó volt egy angol pubban magyarok között iszogatni, beszélgetni és nézni a gyerekeket, ahogy játszanak és egymásra vigyáznak.
Volt koncert is, vegyesen játszottak angol és magyar nyelvű dalokat. Volt jég, dupla whiskey-ben, pocsolyába léptem, és a koncert végén a slusszpoén az volt, mikor a Fonográf Edison Magyaroroszágon c. számát eljátszották ("Kár, hogy a magyar nyelvet nem érti senki..."), és egy angol tag énekelt. Persze, hozzá tartozik, hogy a szám második versszakának durva mondanivalója van számunka, kivándorolt Magyarok számára. 
Szóval ez a buli nagyon jól sikerült.
"Ketteske, ebbe a WC pumpába kellene belehányni!"
A munkahelyen ugyanaz, csak bővül a nemzetek sora. Most már Ghána, Gambia, India, közvetetten pedig Angola és Jamaica is képviselteti magát.
Azt hiszem, kezdek megbarátkozni a hellyel, bár a fizu még mindig kevés (minimálbér, hogyne lenne kevés), de még mindig kényelmesen élek belőle. Sőt, ebben a hónapban ugyan nem, de 90%, hogy július elején hazalátogatok.
Az, hogy meddig maradok Angliában, továbbra is kérdéses. Januárban kérdezzétek meg újra.
"Ezek a diégós fiúk jobbágyok, zsellérek, vazallusok!"
Ezen a hétvégén is volt egy buli, Lukasz (áthúzott 'L' betűvel) harmincadik születésnapja alkalmából, a figyelmesebbek az arckönyvben már láthatták az eredményt. Jó volt. Sok vodka fogyott... asszem...
"Mutera. Add el anyád!"

Végül: Mit kap a süketnéma, vak kislány karácsonyra?
Rákot.

Köszönöm a Schimán csapatnak a marhaságaikért.

Hamarosan a Stanley-kupa döntőért izgulhatunk. Nyugaton a hetedik meccs dönt, míg Keleten a NY Rangers már döntős.
A legutóbbi tippem továbbra is él.

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://flyers.blog.hu/api/trackback/id/tr866249472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása