Kabos. 2013.06.03. 22:17

A nyár küszöbén

Szóval a szezon végét járjuk, lassan az NHL is bezárja kapuit egészen októberig (hacsak nem lesznek megint bérviták, HAHA), a tánc is szünetel, szóval újabb vegetatív, álláskereséssel töltött nyár áll előttem. Hurrá.
Nézzük a még előttünk álló feladatokat.

Mondjuk szerdán vizsga. Ami azt illeti, lesz vele bajom bőséggel, mert még mindig nem találkoztam személyesen a tananyag egy részével, és ráadásként nehezíti a helyzetet, hogy a tételek titkosak. Bár nincs kétségem afelől, hogy simán meglesz az OKJ bizonyítványom, és TÉNYLEG sportszervező, -menedzser lesz belőlem, de azért mégis a vizsgapara. Erről úgy tanultam mint "pozitív stresszor".
A munkakeresés folyamatban, inkább kevesebb sikerrel... vagyis inkább zéró sikerrel. (bár ma felfedeztem, hogy a sportszervező, vagy sportmenedzser végzettséget követelő állások nagy trükkösen úgy vannak meghirdetve, mint "sportanimátor". Dögöljetek meg!)

Ami azt illeti, több dolgom nincs is. Munkát kell találnom záros határidőn belül, és majd meg kell szerveznem egy kirándulást a Balatonra, de az sem lesz több 1-2 napnál.

...

...

...

Valamit terveztem még a régmúltban, hogy írok.

...

...

De az egy másik bejegyzés.
Mindenesetre most pár szó arról, hogy....
...

...

Időm egy elég jelentős részét töltöm a BKV járatain. Leginkább talán a 114, 213, 214 vonalon, de kevés olyan járat van, amin ne utaztam volna legalább egyszer.
Nos, nem olyan régen szembesültem a féjszbúkon azzal, hogy egykori barátnőm (évek, sok-sok évvel ezelőtti történet) életet adott egy gyermeknek. Sokkolt a hír. Elég alaposan pofán vágott mentálisan, nem, mintha féltékeny lennék, de mégis itt állok 24 évesen (még nem egészen) és se állásom, sem állandó barátnőm. Ergo jelen pillanatban lehetőségem sincs arra, hogy egyáltalán gondolkodjak ilyeneken, mint családalapítás. Persze, ez még nem prioritás, csak gyengébb pillanataimban eszembe jut.
Szóval BKV.
Az, hogy rendszeresen BKV-n utazok, és az, hogy egykori párom gyermeket szült, egy sajátos kombót hozott létre, amit majd a http://kabos.blog.hu oldalon olvashattok, remélem, hogy hamarosan.

A főcsoport-döntők zajlanak, nyugaton a Chicago Blackhawks a Los Angeles Kings ellen mérkőzik, míg keleten a Pittsburgh Penguins a Boston Bruins ellen próbálkozik.
Én Chicago-Pittsburgh döntőt várok.
Let's Go, Flyers!

A bejegyzés trackback címe:

https://flyers.blog.hu/api/trackback/id/tr555342720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása